top of page
kalendar-zamazan.jpg
ИНФОРМАЦИА

ЗА НАШИТЕ ПРОДУКТИ

Ние гарантираме че произведените от нас артикули са от 100% свежо мляко без никакви добавени растителни мазнини, подобрители, заместители и консерванти. Те съдържат само описаните на етикета съставки.

Използваме само свежо Българско краве мляко от кравеферми първа категория, включително и собствената, с които имаме сключени договори и редовно се вземат проби за анализ на качеството на млякото. Кравефермите с които работим се намират в западната част на Горно-тракийската низина или по точно са от близкия регион на с. Житница.

Контролът върху процеса на производство, качеството и транспорта са съобразени с всички изисквания на законодателството в България и Европейския съюз.

 

ИНФОРМАЦИЯ

ЗА НАС

Ние работим спрямо нуждите на Потребителите и им предоставяме най-добрите млечни продукти, за да задоволим техните изисквания. Нашето призвание е да им предложим най-добро качество, което  са заслужили.

Имаме голямо разнообразие на млечни продукти и един уникален артикул който смеем да твърдим, че сме първите, които го произвеждат и предлагат на пазара, а именно

"СИРЕНЕ С ХИМАЛАЙСКА СОЛ".

Преминали сме и специален курс на обучение в Австрийските Алпи за производството на типичния за техния регион твърд кашкавал,който предлагаме при нас под името "АЛПЕНТАЛЕР"

katalog Ikay - ceni 100%-1.png
bottom of page